X
Angående oppdateringer på thanke.no
Vi har oppdatert thanke.no med en rekke forbedringer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden ikke ser riktig ut. Hvis så er tilfelle må du sannsynligvis tømme mellomlageret (cachen) for å se de nye endringene.
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera på Windows eller Linux
Hold nede Ctrl og trykk F5.
Safari, Firefox og Google Chrome på Mac OS
Hold nede Cmd og Shift og trykk R (Firefox og Chrome) eller hold nede Shift og klikk på Reload på verktøylinjen (Firefox og Safari).
Søk:
as
  • Logg inn
  • Close
    Loading

    Infosenter

    Personvernerklæring

    Behandling av personopplysninger i Kontorspar AS

    Kontorspar AS er eid 100% av Norli Libris.
     

    Kontorspar sin nettbutikk kontorspar.no er kun ment for bedriftskunder, og er ikke åpen for private kunder.


    Kontorspar AS er opptatt av å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder og håndterer alle personopplysninger på en sikker måte. Vi selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart, og bytter ikke personopplysninger med andre.


    Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på kundeservice@kontorspar.no. Du kan også når som helst kontakte oss eller endre dine opplysninger ved å logge inn på din profil.


    Når du handler i vår nettbutikk, er det nødvendig for oss å få ditt fullstendige navn og mailadresse som brukes som brukernavn og referanse i bestillinger.


    Vår behandling av personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningsloven, bokføringsloven og annet relevant regelverk.



    Hvorfor og hva slags personopplysninger samler vi inn
    Personopplysninger vi samler inn er de opplysninger du gir oss, når du registrerer deg som kunde i vårt ordresystem eller på våre nettsider. Dette gjelder også opplysninger i forbindelse med behandling av din bestilling.


    Dette er opplysninger som fullt navn, firmanavn, foretaksnummer, epost, leveringsadresse, fakturaadresse, telefon, varer bestilt, vareverdi, odrenummer, fakturanummer, dato, status ordrer, betalingsinformasjon, tilbudsbrev


    I forbindelse med nettbutikke samler vi også inn opplysninger som brukernavn ved innlogging.


    Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

    Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:www.datatilsynet.no.  

    Du kan til enhver tid trekke tilbake dine samtykker for behandling av personopplysninger hos oss.

    Du kan når som helst endre dine opplysninger under "Min profil" på din personlige side etter innlogging

    Bruker du vårt nettsted kontorspar.no kan du logge inn og endre opplysningene som er lagret.

    Mottar du nyhetsbrev, melder du deg enklest av ved å følge linken nederst i hvert brev. Også mulig å velge om man ønsker nyhetsbrev/tilbud ved første gangs registrering.

    Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.


    Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg. 


    Utlevering av personopplysninger til andre

    Vi gir ikke personopplysningene dine videre andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

    Behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området. 



    Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

    Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

    Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke.

    Personopplysninger som vi behandler i forbindelse med salg eller kjøpsavtale du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.


    Din rett til å klage
    Du har ingen plikt til å gi Kontorspar dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Kontorspar.no som beskrevet tidligere, og for å bruke våre nettsider er dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.


    Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til vårt personvernombud, personvernombud@norli.no.


    Fører ikke dette fram, kan du klage til Datatilsynet. Kontaktinfo finner du på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.


    Oppdatert 18. Mars 2019