MX ANYWHERE 3 BUSINESS COMPACT MOUSE, GRAPHITE

Varenr.
LOG910006205

DEN UNIKE OPPLEVELSEN MED MASTER-SERIEN
MX Anywhere 3 for Business inngår i MX-serien. Med flere tiårs vitenskapelig ekspertise innen menneskelig samspill i ryggen, skaper vi intuitive, menneskesentrerte opplevelser. Fra ergonomisk design til MagSpeed™-rulling til Perfect Stroke-taster leverer MX-serien opplevelser som er avhengighetsskapende og styrker de ansattes ytelse.


FREMTIDENS BYGGERE
MX-serien er beregnet på personer med svært spesialiserte arbeidsflytbehov, for eksempel kodere, kreative utøver og analytikere. Verktøy i MX-serien gir brukerne mulighet til å rulle gjennom 1000 linjer med koder eller datarader på et blunk – eller granske dem linje for linje. De kan skrive på et tastatur som er konstruert for stabilitet og presisjon hvor alle tastetrykk er smidige, naturlige og presise. Hvis de kan tenke det, kan de mestre det.


KOMPATIBEL MED FLERE PLATTFORMER
Som alle produkter i MX-serien fungerer MX Anywhere 3 for Business med ledende operativsystemer og programmer for bedrifter – på tvers av stasjonære og bærbare datamaskiner samt nettbrett. Dette gjør global installering sømløs.


BEDRE PRODUKTIVITET MED OPTIONS
Logitech Options er et program som gjør at brukerne kan tilpasse bruken av MX-serien. De kan strømlinjeforme gjentagende oppgaver for å maksimere produktiviteten. Det er en kombinasjon av mange års maskinvarekompetanse og smarte programvarer.


I LEVERANSEN:


MX Anywhere 3 Business-mus
Logi Bolt USB-mottaker
Ladekabel (USB-C til USB-A)
BrukerdokumentasjonEAN
5099206098343